Mitä vuosi 2017 tuo tullessaan

Vuosi 2016 vaihtui ja on aika aloittaa uusi vuosi, 2017. Mitä tänä vuonna saamme nähdä ja kokea, on kaikista meistä itsestämme kiinni.

Osa meistä loi uuden vuoden kunniaksi lupauksia. Minä en luonut lupauksia, mutta haluaisin Teidän kaikkien miettivän omia toiveita ja tavoitteita tälle vuodelle. Uskon, että haluamme Klubin olevan positiivisen ja lämpimän ilmapiirin omaava ympäristö meille kaikille.

T-Klubin hallitus on järjestäytynyt uudelleen ja uusi hallitus on käynnistänyt tehokkaasti uuden hallituskautensa. Heti helmikuun ensimmäiselle viikolle saamme Klubi-illan. Ystävänpäivä -sitsit järjestämme Sklubin, Kompleksin ja Putexin kanssa. Myös kaverisitsit kuuluvat tämänkin kevään tapahtumakaartiin ja tänä vuonna pyrimme saamaan Kartellista kavereita paikalle. Alumneja tapaamme taas huhtikuussa ja ennen vappua järjestämme jo perinteeksi muodostuneet Sikailusitsit 2.0. Jo toista vuotta putkeen Sikailusitsit starttaavat Katsauksen Törky –numerolla julkkaribileiden muodossa. Korviini on kantautunut myös mahdollisen perintövihon valmistuminen, tapahtuuko se vuonna 2017, se jää nähtäväksi.

 

Mukavaa vuoden 2017 jatkoa, onnea opiskeluihin ja paljon tsemppiä kandin ja gradun tekijöille!

Ystävällisin terveisin,

Pinja Suomi

Hallituksen puheenjohtaja 2017

 

T-Klubi Hallitus posteri

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *